Intuitionen

Lytter du til dig selv!!Hvad er intuitionen... Intuitionen er en indre dømmekraft, som udspringer fra din visdom/viden og styrke - din indre sandhed.En spontan indtrængning i bevidstheden af leg, skønhed og sandhed. Det øjeblik, hvor der ikke bliver stillet spørgsmålstegn, der hvor alt bare køre i et flow.


Når vi lytter til og følger vores intuition, følger vi den mest naturlige måde at handle og leve på. Her vil tingene føles rigtige og sande for dig. Når vi ikke er i kontakt med intuitionen, kan det være pga at vi har lukket for kontakten af en eller anden årsag.


Vi er ikke tilstede eller nærværende og ofte glemmer vi at lytte til os selv og er ikke opmærksom på vores indre. Vi har simpelhen sat automatpiloten til, og glemmer alt om at være tilstede lige her og nu. Vi mennesker elsker at kontrollere alt og alle i vores liv pga frygt for det uvisse, men det kan vi ikke.


Livet giver os oplevelser, som vi ikke kan have kontrol over og det må vi accepter. Mange af de oplevelser og udfordringer vi ikke havde forestillet os føre os ofte i en retning at udvikling og større selvindsigt.


Når du føler dig fyldt med glæde, begejstring og energi, så køre intuitionen i et flow.


Når du føler dig blokeret og uden energi, så over høre du intuitionen og dine handlinger og beslutninger bliver uklare.


Øvelse gør mester:

Prøv at træn din evne til at bevidst at lytte til kroppen, dine tanker og dine følelser. Du vil træne din evne til at mærke din tilstand og handle positivt på det.
Intuitionen er et stærkt redskab, så brug den og lad dig ikke overmane af usikkerhed


Tro på dig selv og dine fornemmelser.Chalotte Bertelsen