alt er energi

Hvad for en energi går du ud af døren medNår jeg snakker on energier, så er det fordi du skal blive bevidst om din egen energi


Da jeg i sin tid begyndte ud af den spirituelle vej blev jeg opmærksom på at alt var min energi - ja det var min energi, som skulle foldes ud og blive stærkere det vil sige at, jeg skulle styrke mit selvværd og lære at stå i min selv.Vi er alle en del af universet og universet er en del af dig.

Så du er den og den har altid være inde i dig og venter kun på

DU FOLDER DEN UD.


Det kræver mod og tålmodighed, at accepterer denne side af dig selv! Jeg har gået vej og mærket på min egen krop, hvad det vil sige at opdage en ny side af mig selv, som skulle integreret og blive en del af min hverdag.


Mange fornægter og fortrænger denne indre verden, som vi alle besidder.Vi har simpelhen for travlt med alle de daglige gøremål, at vi glemmer at lytte og mærke os selv. Der kommer hele tiden input og fornemmelser via dig selv igennem din intuition, som gang på gang guider dig hen til dit højreselv der er din højeste vibrerende energi.


Når vi ikke er der, hvor vi gerne vil være i livet er det os selv, som spænder ben for os selv og ofte er det fordi vi skaber en tanke der så skaber en følelse der gør, at vi sidder fast i offerrollen eller dårlig selvværd.Så hvad for energi går du ud af døren med ?


Det kræver mod og tålmodighed, når du begynder at kigge indad og opdage, hvem du osse er. Du har alle ressourcer til rådighed, men det kommer an på, hvad du vælger at fokuserer på. Det du fokuserer på bliver din virkelighed og dit liv.


Alt er energi og den starter ved dig og i dig!


Chalotte Bertelsen