Det indre selv

Dit indre selv!!

Det indre selv er vores holdninger, tro og livsværdier.


Hvad tror jeg på?

Hvad vil jeg kæmpe for?

Hvad er vigtig for mig?

Hvad er godt for mig?


Det indre selv består af fornemmelser af egne menneskelige kvaliteter og kendskab til og accept af egne fejl.

Vores samfund giver os dårlige betingelser og muligheder for at opbygge indre værdier.


Vi lever et materialistisk liv, hvor vi ingen fælles åndlige værdier har. Materielle værdier viser sig at være utilstrækkelig, når vi bliver ramt af livs kriser. Det er en ringe trøst at have et stort hus/stor bil, når man bliver skilt - mister en kær eller bliver ramt af en livstruende sygdom.


Når det lykkes et menneske at udvikle og opbygge et stærkt indre selv, vil de stå stærkt i modgang. De ved helt inde i deres sjæl, at der er andre værdier end de ydre.

Vi mennesker lukker ofte af for vores sind og hjerte for det vi ikke forstår, har vi ofte svært ved at rumme og acceptere.

Forståelse fører til kærlighed!


Da jeg forstod min egen smerte og min forvirret tankegang, jo bedre var jeg til at rumme og føle medfølelse over for mig selv og andre. Med et åben sind og nysgerrighed åbner du dit hjerte.


Gå helt ud til kanten og se hvad der findes der... Grib øjeblikket - bliv i det! Sæt dit tempo ned og tilbring tid i nuet.


Du kan godt! Jeg hepper på digHvis vi ikke kan påskønne den tid vi har nu - skulle universet så give os mere tid?


Konstant klager vi over, at vi mangler tid -og tid bliver pludselig den vigtigste fakta i vores liv og vi drøner der udad og glemme ofte de små ting i livet.


Stop op - sæt tiden på pause og giv dig selv lov til at nyde livet.


Hvem bestemmer? DIG❤️


Chalotte Bertelsen